utorak, 27. ožujka 2012.

Smještaj Posedarje: Hotel Lucija

Apartmani Hrvatska: Apartmani Posedarje, Hotel Lucija
Smještaj Posedarje: Hotel Lucija
Hotel Lucija se nalazi na samoj obali mora u nenarusenom prirodnom okruzenju. Objekt je troetazni sa ukupno 24 sobe i 4 apartmana. Hotel je klimatiziran i ima centralno grijanje, sobe su novouređene hotelskog karaktera s kupaonicama i SAT TV. Raspolazemo s jos dva ekskluzivnija apartmana većih dimenzija u izdvojenom objektu neposredno iznad razine mora.

U prizemlju se nalazi restoran veličine 160 m2 s velikom terasom i pogledom na more. Nudimo Vam prirodno uzgojenu hranu, ribu, domaće specijalitete te a la carte menu. Hotel se nalazi direktno na moru, ima svoju plazu te osiguran parkirni prostor. Na idealnom mjestu smo sto se tiče blizine zračne i trajektne luke te zeljezničkog kolodvora koji se nalaze na području regionalnog centra grada Zadra udaljenom 20 min. voznje od Posedarja, a kroz mjesto prolazi i auto-cesta A-1 koja nas povezuje s glavnim gradom Zagrebom.

U mogućnosti smo Vam ponuditi mnoge rekreacijske sadrzaje te posjet NP Plitvička jezera udaljenom - 80 km ., NP Kornati - 50 km ., NP slapovi rijeke Krke - 50 km . i kanjon rijeke Zrmanje - 8 km .


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Hotel Lucija

Nema komentara:

Objavi komentar