petak, 23. ožujka 2012.

Smještaj Trogir: Apartmani IRENA

Apartmani Hrvatska: Apartmani Trogir, Apartmani IRENA
Smještaj Trogir: Apartmani IRENA
Apartmani "Irena" smjesteni su u Trogiru na predjelu "Brigi" - 800 metara od centra grada Trogira-grada spomenika svjetske kulturne bastine pod zastitom UNESCO-a.

Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući na I. katu, na privatnom zemljistu veličine 2500 m2. Iza kuće imamo velike plantaze mandarina, naranče, masline ....... i sve to samo 100 metara od mora i plaze.
Sve goste ćastimo pićem dobrodoslice, sezonskim povrćem i voćem iz vlastitog vrta

Gostima stoji na raspolaganju i 30m velika i natkrivena terasa, koja je za razliku od balkona koji gledaju na more, okrenuta prema voćnjaku, gdje se nalazi i vrtni rostilj gostima na usluzi.
U dvoristu postoji i staza za balote, te vanjski tus.

U prizemlju kuće nalazi se ljep privatni kozmetički salon u nasem vlasnistvu.
Imamo i vlastiti brod duzine 6,5m, registriran do osam osoba, i ukoliko gosti izraze zelju, mozemo ih odvesti na izlet na obliznje otoke i plaze

Nasim gostima osiguran je privatni parking

Izleti:
kanu rafting safari, udaljen (70 km autocesta A1)
Nacionalni park Krka (45 km autocesta A1)

Po kućnom redu koji je objesen u svim apartmanima, dolazak u apartmane je moguć u 12,00 sati, a odlazak do 10 sati, međutim svakako postoji mogućnost dogovora.

Želimo Vam ugodan odmor u zelenilu i miru a ujedno tako blizu centra grada do kojeg mozete prosetati za svega 15 minuta i uzivati u različitoj ponudi kako gastronomskoj tako i u zabavnim sadrzajima

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani IRENA

Nema komentara:

Objavi komentar