ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Smještaj Crikvenica: Kuća Veronika

Apartmani Hrvatska: Apartmani Crikvenica, Kuća Veronika
Smještaj Crikvenica: Kuća Veronika
Na udaljenosti svega 4 km od Crikvenice u mirnom i zivopisnom naselju Kostelj (Grizane-Belgrad) smjestla se kuca za odmor "Veronika".
Kuca se prostire na cca. 120m2 na dvije etaze i oko 300 m2 okucnice.
Kuca je lijepo i moderno uredena a uzivati mozete u dva dnevna boravka, dvije kuhinje, tri spavace sobe i dvije kupaonice.
Kuca je u potpunosti opremljena: klima uredaji, SAT-TV, radio, mikrovalna pecnica, internet. U dvoristu kuce nalazi se lijepo uredena sjenica i grill za iskusavanje Vasih vlastitih specijaliteta.
Da bi odmor bio jos ugodniji u dvoristu se nalazi i bazen za uzivanje i neiscrpnu zabavu za Vas i djecu.
U kuci za odmor "Veronika" moze se ugodno smjestiti osam osoba.

Kuca za odmor "Veronika" smjestena je u naselju Kostelj (Grizane-Belgrad) u zaledu Crikvenice. Njezin smjestaj je idealan jer ste na smo pet minuta voznje udaljeni od grada Crikvenice njenih plaza, bogatog nocnog zivota i raznolikih manifestacija.
Pet minuta voznje takoder ce biti dovoljno i strastvenim ribolovcima da uzivaju u carima ribarenja na akumulacijskom jezeru u mjestu Tribalj, takoder u Triblju je uredeno i novo letiliste za paragleiding.
Svakako je vrijedno pogledati i srednjovijekovnu kulu u obliznjem Driveniku.
Za svega desetak minuta stizete do Novog Vinodolskog na tradicionalnu manifestaciju "Ruzca Vinodola" . A kad se umorite od kupanja, izlazaka i sporta vracate se u svoju oazu mira okruzenu zelenilom i budite se uz cvrkut ptica.

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Kuća Veronika

Nema komentara:

Objavi komentar