subota, 10. ožujka 2012.

Smještaj Daruvar: Apartmani Naš Mali Raj

Apartmani Hrvatska: Apartmani Daruvar, Apartmani Naš Mali Raj
Smještaj Daruvar: Apartmani Naš Mali Raj
Apartman-kuca Nas Mali Raj, smjestena je u centru grada u vrlo mirnoj ulici.
Kuca-apartman se sastoji od sobe sa francuskim lezajem, sobe sa jednim lezajem u kojoj je PC sa prikljuckom na Internet, kuhinje sa svim potrebnim uredajima, posudem i priborom, ostave, kupaonice sa tus kadom, susilom za kosu i strojem za pranje rublja, dnevne sobe sa dva klasicna kauca, MAX TV-om.

Posteljinu mijenjamo jednom tjedno ili po potrebi. Isto je i sa rucnicima, stoljnjacima i kuhinjskim krpama. Glacalo, daska za peglanje i usisivac za prasinu su na raspolaganju - smjesteni su u ostavi.
Grijanje regulira korisnik podesavanjem termostata po vlastitoj zelji i potrebi.

Apartman koristite sami ili u drustvu s Vama poznatim osobama, a sve ostalo mozemo dogovoriti telefonom, odnosno prilikom Vasega dolaska.

Gostima je osiguran parking.
Neogranicena uporaba Interneta (PC).
Boravak u vrtu i rostiljanje po dogovoru,
Mogucnost organiziranja obilaska grada i okolice (Vinska Cesta, Daruvarske Toplice)

Daruvar je daleko poznat po vrsnim sortama vinove loze i dobrim vinima. Vinska cesta proteze se dugom trasom vinorodnih predjela sa uredenim vinogradarskim klijetima, u kojima se mogu kusati vina i saznati sve o njihovom njegovanju.
Novi termalni vodeni park 'Aquae Balissae', svecano je otvoren 7. lipnja 2008. Termalni vodeni park ima iskljucivo geotermalnu vodu s ljekovitim svojstvima, cija je prosjecna temperatura u bazenu 32˚C.
U sklopu objekta postoje pool bar sa bogatom ponudom bezalkoholnih i alkoholnih pica te napitaka, kao i kavana s raznolikom ponudom jela i brze hrane.


Dobrodosli.

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Naš Mali Raj

Nema komentara:

Objavi komentar