subota, 10. ožujka 2012.

Smještaj Ivan Dolac (Otok Hvar): Vila NADA

Apartmani Hrvatska: Apartmani Ivan Dolac (Otok Hvar), Vila NADA
Smještaj Ivan Dolac (Otok Hvar): Vila NADA
Ivan Dolac je naselje na juznim padinama otoka Hvara. Izuzetno je zanimljiv zbog svojih sljuncanih plaza, te je najcesca destinacija svih koji zele miran odmor, daleko od gradske guzve.
Zahvaljujuci najvecim brojem suncanih sati u Hrvatskoj i strmim vinorodnim padinama juzne strane otoka Hvara na ovome podrucju se dobiva grozde od kojeg se prave vina najvise kvalitete.
Osim dobrim vinima, Ivan Dolac se istice i cistim okolisem, punim aromaticnog bilja (ruzmarin, lavanda) te ostalom florom mediteranske klime. S ostatkom je otoka povezan tunelom (1.5 km) pa se s djelomicnom izoliranoscu i najvecim brojem suncanih satu u Hrvatskoj na ovome podrucju razvila i posebna mikroklima. Otvorenost mora, okrenutost prema suncu, te komforan smjestaj i ugodni domacini ucinit ce da vam Vas ljetni odmor ostane u najboljem sjecanju.
Poseban poziv rekreativcima da nas posjete - zbog izuzetne prirode i jedinstvenog dozivljaja planinarenja, biciklizma itd. Dobro dosli!!
Kuca raspolaze sa 5 vrlo prostornih apartmana, velikim terasama sa direktnim pogledom na more, udaljenosti svega 10m. Pored samog smjestaja - nudimo i mogucnost organizovanja ruckova/vecera sa dalmatinskim jelovnikom, i iskljucivo domacim proizvodima (maslinovo ulje, vino, prosek, travarica, povrce itd).


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Vila NADA

Nema komentara:

Objavi komentar