utorak, 13. ožujka 2012.

Smještaj Kneža (Otok Korčula): Apartmani Villa MAK

Apartmani Hrvatska: Apartmani Kneža (Otok Korčula), Apartmani Villa MAK
Smještaj Kneža (Otok Korčula): Apartmani Villa MAK
Dragi gosti,
Ako vam je potreban miran i ugodan odmor dobro dosli u naselje Kneza u čijoj se uvali nalazi vila MAK. Vila MAK sa lijepom plazom, osiguranim parkingom i vezom za čamce nudi Vam sljedeće:

ANA apartman jednosobni sa dva lezaja i jednim pomoćnim, kuhinja i dnevna soba, tus/WC. Ukupna povrsina apartmana je 40m2 te terasa 30m2.
KATARINA apartman dvosobni sa četri lezaja i dva pomoćna, kuhinja i dnevna soba, tus/WC. Ukupna povrsina apartmana je 50m2 te terasa 30m2
MARIJANA apartman na katu za 6-10 osoba raspolaze sa tri sobe dnevni boravak, kuhinja tri tusa/WC. Ukupna povrsina apartmana je 130m2 te terasa 60m2.

Vasi kucni ljubimci su dobrodosli u apartmanima ID 1i ID2 .

Vila MAK udaljena je od mora 10m. Nudimo vam iznajmljivanje čamca i uporabu grila. Od Vaseg smjestaja 100m udaljena nalazi se konoba sa dalmatinskim specijalitrtima a u naselju Kneza nalazi se market. U Račisću, starom pomorskom mjestu udaljenom od vile MAK 2km, nalaze se dva marketa konoba te manji hotel. U Korčuli poznatom starom gradu udaljenom 10km od Vaseg smjestaj mozete obavljati sav Vama potreban shopping uzivati u starinama grada i njegovom noćnom zivotu. Mjesto je pogodno za ljubitelje jedrenja na dasci. Uz prigodne cijene ugodan boravak zeli Vam vila MAK.

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Villa MAK

Nema komentara:

Objavi komentar