srijeda, 14. ožujka 2012.

Smještaj Korčula (Otok Korčula): Apartmani Ela & Roko

Apartmani Hrvatska: Apartmani Korčula (Otok Korčula), Apartmani Ela & Roko
Smještaj Korčula (Otok Korčula): Apartmani Ela & Roko
Apartmani Ela & Roko smjestene su u samostoječoj kući u samom sredistu grada Korčule i jednu minutu hoda udaljene od starog dijela grada Korčule.

Apartman ROKO je idealan apartman za 2-4 osobe sa dvije spavaće sobe, kupaonom, kuhinjom, i terasom sa pogledom na more. Apartman je klimatiziran, internet aces.
Apartman "ROKO" se nalazi na odvojenom katu kuće, prvi kat. Idealan za dvije do četiri osobe. Apartman se sastoji od: kupaonu sa WC-om, kuhinju, spavaću sobu sa bračnim krevetom + kauč. Satelitska TV, radio, manja soba sa odvojenim krevetima, velika tarasa 25 m2 sa prekrasnim pogledom na more i stari grad Korčula.

ELA je studio apartman na prvom katu, idealno za dvije osobe
Apartman uključuje kupaonu sa toaletom, kuhinju, spavaću sobu sa bračnim krevetom i kaučem, satelitsku televiziju, klimu, Internet aces, veliku terasu (12 m2) sa prekrasnim pogledom na grad Korčulu.

Gostima je osiguran privatni parking ispred apartmana u hladu.
Na raspolaganje gostima je i veliki vrt 800 m2 sa rostiljem.
Mogucnost za vez za vasu barku ispred kuće ili u ACI marini Korčula ili Lumbarda.

Apartmani su 100 m od centra grada, 30 m od plaze, 100 m od luke i autobusnog kolodvora. Udaljenost do prvog marketa, banke,bankomata, poste,restorana, ribarnice i ljekarne 100 do 150 m.

Organiziramo prihvat svojih gostiju i prtljage u luci i na autobusu. Samo javite kako i kada dolazite!

Ukoliko trebate transfer između Aerodroma i Korčule samo se javite dat će mo Vam potrebne informacije kako brzo, ugodno i najeftinije mozete doći do nas. Obratite se slobodno za sve dodatne informacije.

Mozete iznajmiti za rekraciju: bicikl, skuter, auto, barku, gliser ili gumenjak,kao i kajak, dasku za jedrenje i jedrilicu.
Mozete se rekreirati sportovima kao sto su ronjenje, tenis, pjesačenje ili vjezbati u obliznjem fitnes centru.
Dnevni izleti po Korčulanskom arhipelagu, ribarenje ili fish picnik. Izleti na Mljet, Hvar u Dubrovnik, Mostar i Međugorje. Izlet preko otoka do juznih uvala, posjetite vinarije po otoku Čara, Smokvica i Blato i Vela Luku.

Dobrodosli


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Ela & Roko

Nema komentara:

Objavi komentar