subota, 10. ožujka 2012.

Smještaj Nin: Apartmani Apartmani NIN

Apartmani Hrvatska: Apartmani Nin, Apartmani Apartmani NIN
Smještaj Nin: Apartmani Apartmani NIN
Dragi gosti,

Apartmani Nin smjesteni su u obiteljsku kucu u povjesnom gradu Nin nadaleko poznat po ljekovitom blatu, prekrasne i u Hrvatskoj jedinstvene pjescane plaze i najmanje katedrale na svijetu Sv. Kriza iz 9. st; Park solane...

U prizemlju nase kuce nalaze se tri sobe s prvoklasnim kupatilima i balkonima, a na katu dva velika stana od 80 cetvornih metara s posebnim ulazima. Sve nase smjestajne jedinice imaju prostrane balkone i terase.
Gostima na usluzi su: Mikrovalna pecnica, Aparat za kavu, Klima, Fax, Telefon, Susilo za kosu, Internet, Satelit Tv, Tus na otvorenom, Vrt za odmor, Suncobrani, Rostilj na otvorenom, Bicikl.

Ispred kuce su tri velike lokacije za siguran i komodan parking Vaseg automobila; prostrani vrt bujnog zelenila u kojem je i mogucnost za sigurnu igru Vaseg djeteta; veliki stol u vrtu mjesto je na kojem se rado posluzuju domaca rakija, vino, smokve i kulinarske delicije vlasnice Ane; ukoliko pak u kolovozu ili rujnu boravite kod nas, pogled ce Vam privuci plodan vinograd kojeg obraduje vlasnik Šime te cete rado kusati domace grozde i osvjeziti se.
Komforni kapaciteti, prvorazredna usluga, kvalitetna opremljenost, na zahtjev pruzanje usluge dorucka i rostilja, tisina i mir ambijenta, sigurnost za bezbriznu igru Vaseg djeteta...

Dorucak - na zahtjev, 7 EUR po osobi
Kucni ljubimci - uz prethodnu najavu i nadoplatu; 10 EUR po danu

Hvala za Vase povjerenje, srdacni pozdravi i dobrodoslica!

Ana i Šime Grbic

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Apartmani NIN

Nema komentara:

Objavi komentar