srijeda, 14. ožujka 2012.

Smještaj Potočnica (Otok Pag): Apartmani Apartmani Kovačević

Apartmani Hrvatska: Apartmani Potočnica (Otok Pag), Apartmani Apartmani Kovačević
Smještaj Potočnica (Otok Pag): Apartmani Apartmani Kovačević
Apartmani Kovačevićsu novi i vrhunski opremljeni apartmani koji se nalaze u mjestu Potočnica na otoku Pagu. Nasi apartmani se nalaze svega par minuta hoda od mora i imaju prekrasne poglede na uvale i obliznje otoke. Potočnica je malo i mirno mjestasce smjesteno na sjevernom djelu otoka Paga. To je idealno mjesto za odmor, opustanje i uzivanje u ljepoti Jadranskog mora i svima čarima mediterana. Potočnica je pravo mjesto za nezaboravan obiteljski odmor. Odmaknuta i izolirana od gradske vreve čini utočiste koje će vam omogućiti da se u potpunosti opustite i odmorite. S druge strane, svega par minuta voznje i naći ćete se u Novalji, jednom od najpopularnijih turističkih odredista na Jadranu.
Pjesčane i sjenovite plaze te bistro i plavo more u spoju s predivnom i bujnom mediteranskom vegetacijom omogućiti će vam odmor iz snova.

Apartmani Kovačević, smjesteni usred ove oaze mira i ljepote, su upravo onakav smjestaj koji će vama i vasoj obitelji trenutke provedene ovdje učiniti nezaboravnim iskustvom.


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Apartmani Kovačević

Nema komentara:

Objavi komentar