subota, 10. ožujka 2012.

Smještaj Zagreb: Apartmani BAIK 15

Apartmani Hrvatska: Apartmani Zagreb, Apartmani BAIK 15
Smještaj Zagreb: Apartmani BAIK 15
Apartman Baik 15 smjesten je na drugom obiteljske kuce u mirnom kvartu Kosirnikovoj ulici, tri tramvajske stanice od glavnog trga Zagreba.
U blizi park sume Jelenovca sa koje se spuste sa Sljemena do samog centra grada.

Apartman Baik 15 je prostran i komforan sa 75 m2 povrsini, i gostima na raspolaganju su: dvije duple sobe, kupaonicu sa rucnicima na koristenje i dnevnu sobu. Kuhinja je funkcionalno opremljena, s pecnicom i staklenom plocom, u dnevnoj je sobi veliki kauc, za jednu ili dvije osobe.
Jedna je spavaca soba opremljena kao home office, s internet vezom i klima uredajem, dok druga ima veliki ormar, internet vezu, ali je bez klime, jer se nalazi u hladnjem dijelu kuce, prema brijegu.

U dnevnoj sobi se nalaze blagavaona, i "relax" dio s internet tv-om (medunarodni program), linijom (iPod I USB compatible), malom knjiznicom i sobnim biciklom.

Tijekom zime, cijela je prostorija zagrijana podnim grijanjem.

Ovisno o duljini boravka, dogovorit cemo se za izmjenu rublja i posteljine.

Besplatan parking ispred kuce, kvart je dosta miran. (imali smo auto s talijanskom registracijom).
Ako imate potrebu za zatvorenom garazom, mozemo ju organizirati za vas.

Pusenje nije dozvoljeno u apartmanu.
Na zalost ne mozemo primati kucne ljubimce, jer imamo svojeg psa (kojoj nije dopusten pristup na drugom katu) Ako imate ribice, to moze.
Mi smo gay friendly, nije da bismo htjeli to posebno istaknuti, ali znamo da je ponekad to u Hrvatskoj problem, nadamo se da nece dugo biti tako, ali za sad...

Prikazane cijene su informativne i ovise od broju osoba i duljinu koristenja, za tacne cijene molimo Vas posaljite nam upit.

S vremenom bismo htjeli imati malu medunarodnu knjiznicu za nase goste, s knjigama i casopisima razlicitih jezika. Ako ste nam voljni donijeti knjigu (novu ili rabljenu, nije bitno) ili casopis na vasem jeziku, dobit cete 5EUR (35 kuna) popusta na racunu.


Posjetite nase web stranice, ili posaljite nam upit za ostale informacije i zanjimljive popuste.

Dobrodosli


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani BAIK 15

Nema komentara:

Objavi komentar