ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Smještaj Zagreb: Apartmani Main Square apartment

Apartmani Hrvatska: Apartmani Zagreb, Apartmani Main Square apartment
Smještaj Zagreb: Apartmani Main Square apartment
Dragi gosti,

Apartman Main Square smjesten je na savrsenoj lokaciji, u samom centru Zagreba, na sredisnjem Trgu bana Jelacica broj 3. Komforan, novoureden, klimatiziran i sasvim opremljen apartman na prvom katu lijepe, odlicno odrzavane zgrade od povijesnog znacenja sastoji se od dnevnog boravka s kaucem na razvlacenje, spavace sobe s bracnim krevetom, kuhinje, blagovaonice i kupaonice.

Na raspolaganju vam je bezicna internetska veza s neogranicenim prometom, telefonska linija s izlazom u lokalnu fiksnu mrezu, plazma televizor sa satelitskim programima i mini Hi Fi linija.

Kuhinja je potpuno opremljena uredajima (hladnjak, zamrzivac, stednjak s elektricnom plocom, pecnica, mikrovalna pecnica, perilica posuda, perilica rublja), malim aparatima (aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, glacalo), kao i svim potrebnim posudem za kuhanje i serviranje.

Na vas upit i zahtjev, nudimo i niz dodatnih usluga kao sto su transfer iz/do zracne luke, iznajmljivanje mobitela s hrvatskom sim karticom, iznajmljivanje bicikala, djecji krevetic na sklapanje, djecja kolica, baby stolicu za hranjenje. Želimo vas boravak u Zagrebu i nasem apartmanu uciniti sto ugodnijim i ljepsim te se trudimo udovoljiti svim vasim potrebama.

Prikazane cijene su sa uracunatom boravisnom pristojbom.

Ukoliko se apartman iznajmljuje samo na jedan dan, cijena je 20% visa
Za boravak duzi od 10 dana, odobravamo popust.

Mogucnost placanja: cash, kunski ziro racun, devizni ziro racun.

Mi smo tu zbog Vas – slobodno nam se obratite!

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Main Square apartment

Nema komentara:

Objavi komentar