srijeda, 29. veljače 2012.

Smještaj Bol (Otok Brač): Apartmani JELAVIC

Apartmani Hrvatska: Apartmani Bol (Otok Brač), Apartmani JELAVIC
Smještaj Bol (Otok Brač): Apartmani JELAVIC
Apartmani Jelavic se nalaze u zapadnom dijelu mjesta Bol, nesto iznad pocetka promenade prema plazi "Zlatni rat" ( Šetnica ).
Kuca je udaljena oko 150m od mora i prvih plaza. Od samog centra Bola je udaljena nekolikol minuta laganog hoda tako da nasi gosti vrlo jednostavno i brzo mogu doci do namirnica ali i usluga poste, banke, turistickih agencija, policije, hitne pomoci i sl. Nedaleko od kuce se nalazi i vecina bolskih restorana, caffe barova i nocnih klubova. Od nase kuce do plaze "Zlatni rat" mozete doci preko predivne setnica uz more, ili preko redovne brodske linije.

Kuca Jelavic gradena je u klasicnom dalmatinskom stilu, sa proceljima u bijelom brackom kamenu, prostranim terasama za boravak izvan apartmana sa ogradama od kovine i kamenim kolumnama.

Svi nasi apartmani se nalaze u obiteljskoj kuci i svaki je zasebno odijeljen. Familija Jelavic, Vasi domacini, zivi u prizemlju koje je potpunoodvojeno od stanova za iznajmljivanje. Svaki apartman je klimatiziran i moderno i kompletno opremljen.
Gostima na usluzi su: Sat-Tv, fen, glacalo, internet prikljucak, koristenje grilla itd.

Posteljina se mijenja jednom tjedno a rucnici i kuhinjske krpe, svaka tri dana. Uporaba ves masine je na upit uz minimalnu naknadu.

Gostima je osigurano parkirno mijesto.
Vasi kucni ljubimci su dobrodosli.

20 godina iskustva u turistickoj djelatnosti i stalno unapredivanje usluge stavlja nase apartmane u vrh ponude privatnog smjestaja mjesta Bol na otoku Bracu.

Za sve potrebne informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, emaila ili posjetite nase internet stranice
www.apartmani-jelavic.com

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani JELAVIC

Nema komentara:

Objavi komentar