srijeda, 29. veljače 2012.

Smještaj Trogir: Apartmani Rožić

Apartmani Hrvatska: Apartmani Trogir, Apartmani Rožić
Smještaj Trogir: Apartmani Rožić
Nasa kuca nalazi se na otoku Čiovu oko jedan kilometar udaljena od centra Trogira, na putu prema Okrugu Gornjem, preko puta prve pjescane plaze.

A6, 2 A4 apartmana plus dvokrevetna soba sa kupatilom, TV, SAT, mogu smjestiti do 16 osoba.
A6 apartman u prizemlju ima tri dvokrevetne sobe, prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, dva kupatila, SAT/TV, klimu, ispred ulaza malu terasu sa stolom i stolicama. Ovaj apartman moze smjestiti sest osoba plus dvije na kaucu na razvlacenje u dnevnom boravku.

Na drugom katu su A4 apartman i dvokrevetna soba (s izlazom na balkon i pogledom na more) koji sadrze: TV/SAT, klima, kuhinja. Kapacitet na drugom katu se moze iznajmiti i kao apartman za 6 osoba.

A4 apartman u potkrovlju ima dvije dvokrevetne sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu s pogledom na more, TV/SAT, klimu, te moze smjestiti do sest osoba.

Veliki privatni parking se nalazi ispred kuce.

Pjescana plaza nalazi se odmah ispred kuce, a tu su i dva kafica. Velika javna plaza u Okrugu Gornjem je jedno od rijetkih mjesta u okolici Trogira gdje mozete provesti cijeli dan. Mozete uzivati u jutarnjem kupanju, rucati u nekom od restorana, potom uzivati u morskim sportovima u Max Centru. Vecer mozete provesti u jednom od mnogobrojnih barova na plazi (Cafe del mar, Aquarius, Bok...). Takoder, imate mogucnost usluge Škole ronjenja u Okrugu Gornjem.

Mi, obitelj Rozic, zelimo Vam ugodan odmor u nasim sobama i/ili apartmanima.

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Rožić

Nema komentara:

Objavi komentar