petak, 17. veljače 2012.

Smještaj Novalja (Otok Pag): Apartmani M & M

Apartmani Hrvatska: Apartmani Novalja (Otok Pag), Apartmani M & M
Smještaj Novalja (Otok Pag): Apartmani M & M
Apartmani M&M smjestene su u mirnom i tihom dijelu Novalje na Otoku Pag na svega nekoliko minuta lagane setnje od samog centra Novalje (600 m) i u blizini mora.
Apartmani su tako smjesteni da imate pogled na cijeli grad Novalju, glavnu Novaljsku uvalu i rivu.

Za odmor u Hrvatskoj nudimo Vam ugodan boravak u nasoj novo sagradenoj kuci uz mogucnost biranja smjestaja po tipu apartmana od dvije osobe, pa sve do osam osoba uz pomocne lezaje.

Svi apartmani su klimatizirani i opremljeni sa: Tv, Sat, Tv, internet pristup, lezaljkama na terasama sa pogledom na more i na Velebit, protuprovalnim bravama ulaznih vrata, portafoni, vanjskim rostiljem i ostala oprema koja je potrebna za ugodan boravak i nezaboravan odmor.

Nasi apartmani su udaljeni 500 m od mora i 600 m od centra mjesta, te uz laganu setnju mozete doci do centra Novalje gdje se skoro svako vece odvijaju nekakva dogadanja koja su ugodna za pogledati ili dozivjeti.

Klimatski uvjeti na otoku su idealni za Vas nezaboravan odmor.

Poznate plaze u neposrednoj blizini Apartmana M&M
Zrce - najljepsa i najatraktivnija plaza u Novalji. Njezin obalni dio prostrana je sljuncana povrsina na koju u spici sezone moze stati vise tisuca kupaca
Caska - Nalazi se istocno od Novalje, na mjestu nekadasnjeg rimskog grada koji je, prema legendi, stradao i potonuo u potresu u IV. stoljecu, a ciji se ostaci mogu naci u neposrednoj blizini plaze te na morskom dnu
Planjka - Prekrasna pjescana plaza koja se nalazi sjeverozapadno od Novalje, uz istocnu obalu uvale Stare Novalje. Plaza je prekrivena finim pijeskom, topla je i plitka i odlicno uredena. Idealna plaza za roditelje sa malom djecom
Strasko - s istoimenim autokampom, nalazi se juzno od Novalje, u uvali otvorenoj prema pucini. Duga je oko 1,5 km, nesto je kamenitija od ostalih plaza, a takav je i ulaz u more, ali se nakon nekoliko metara dolazi na pjeskovito dno.
Sveti Duh - Pjescano - sljucana plaza u sklopu privatnog autokampa "Sveti duh". Pola plaze je rezervirano za nudiste.
Rucica - Neotkrivena pjescana plaza do koje se dolazi kroz slikoviti predio zvan Kanjon kod Metajne. Plijeni cistim prozirnim morem i prekrasnim mjesecevim pejsazom.
Babe - Plaza lezi u plitkoj uvali zapadno od Novalje. Ovo je najplica i najtoplija medu novaljskim plazama, s finim pijeskom te uskim obalnim pojasom. do plaze se moze doci samo pjesice , a na njoj nema ugostiteljskih ni sportsko-rekreativnih sadrzaja.

Za vise informacija o cijenama i za rezervacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili emaila.

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani M & M

Nema komentara:

Objavi komentar