srijeda, 29. veljače 2012.

Smještaj Zadar: Apartmani Riva

Apartmani Hrvatska: Apartmani Zadar, Apartmani Riva
Smještaj Zadar: Apartmani Riva
Dragi gosti,

Apartman Riva se nalazi na poluotoku na Zadarskoj rivi prvi red do mora nedaleko od morskih orgulja, u stambenoj zgradi.
Apartman je kompletno namjesten, ima 3 spavace sobe. U svakoj spavacoj sobi se nalaze po dva kreveta plus pomocni kreveti sa ormarima.
U apartmanu se nalazi kuhinja sa blagavaonom, hodnik s zidnim ormarima, kupaona sa dva umivaonika i tus kabinom (renovirano 2009 godine), posebno WC odvojen od kupaone.
Apartman je pogodan za dvije obitelji

Gostima na usluzi su: klima, veliki hladnjak, plinsko kuhalo sa 4 ploce i pecnica, aparat za kavu, dva televizijska uredaja sa trideset domacih i stranih programa, bezicni internet (WLAN), pribor za kuhanje i jelo, perilica posuda, perilicu rublja.

Najam apartmana ukljucuje: uracunata boravisna taksa, utrosak struje, vode i plina, koristenje interneta, posteljinu, rucnike,pribor za kuhanje i jelo.

Za djecu slijedi popust.

Boraveci u nasem apartmanu na Zadarskoj rivi, nedaleko od morskih orgulja, uzivajte u suncu i moru, posjetite brojne restorane, kazalista, izlozbe, povijesne spomenike, crkve, muzeje, galerije, arheoloska nalazista, jedinstveni muzej antickog stakla, pizzerije, nocne klubove, kupajte se na morskim orguljama koje se nalaze pod samim morem, a valovi „sviraju njima", nazocite zadarskom ljetu i glazbenim vecerima u crkvi Sv. Donata, turistickoj festi „noc punog mjeseca", otvorenim koncertima i festivalima svijetskih glazbenika kod crkve Sv. Donat. Kupujte na trznici i ribarnici u centru grada.

Dobrodosli...


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Riva

Nema komentara:

Objavi komentar