srijeda, 22. veljače 2012.

Smještaj Mimice: Apartmani Tom

Apartmani Hrvatska: Apartmani Mimice, Apartmani Tom
Smještaj Mimice: Apartmani Tom
Apartmani Tom smjestene su svega 70 m udaljenosti od prve plaze u Mimicama.

Mimice su tipicno Mediteransko malo mjesto sa blagom klimom, smjesteno u sredistu Jadrana. Proteze se od planine Omiska Dinara do prekrasnih sljuncanih plaza.

Mimice pruza kristalno cisto more na dugim sljuncanim plazama, u domaca zdrava hrana, pitke vode,domaca vina,rakije, orahovice i maslino ulje.
Na usluzi Vam stoji opskrbni centar, caffe-barovi, restorani, posta, tourist-biro, te ostali sadrzaji koji ce Vam osigurati ugodan i miran obiteljski odmor kod izuzetno ljubaznih i gostoljubivih domacina.

U Mimicama odmarat cete se daleko od gradske vreve, bucnih disko-klubova i guzve. Nudimo Vam mirne restorane, caffe-barove smjestene na samoj plazi, konobu u starom dijelu sela sa dalmatinskim ugodajem, gdje se svaku vecer priprema pecena i slana riba ulovljena od nasih ribara, zacinjena domacim maslinovim uljem, te mimicko vino.
Za aktivni odmor nudimo Vam idealne uvjete za jedrenje na dasci, voznju gliserom, skijanje na moru ili voznju vase djece na .

U nasoj ponudi su cetiri komforna i kompletno opremljena apartmana smjestena u kuci svega 70m udaljena od prve plaze.

Nase goste docekujemo sa domace pice za dobrodoslicu.

Gostima na raspolaganje su: besplatni internet prikljucak, ogradeno privatno dvoriste, vrtni rostilj, vanjski tus, prekrasan pogled na more i otoke.

Privatni praking ispred kuce.

Pratite nas i na facebook-u: http://www.facebook.com/ApartmanTom

Dobrodosli.

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Tom

Nema komentara:

Objavi komentar