petak, 17. veljače 2012.

Smještaj Novalja (Otok Pag): Apartmani Bernarda

Apartmani Hrvatska: Apartmani Novalja (Otok Pag), Apartmani Bernarda
Smještaj Novalja (Otok Pag): Apartmani Bernarda
Apartmani Bernarda nalaze se u Novalji koja je je postala jedna od najposjecenijih destinacija za ljetovanje naseg prekrasnog Jadrana.

Smjesteni su oko 800m od samog centra grada, cime vam pruzaju garantiran mir i kvalitetan odmor od ljudske vreve, a kad god pozelite mozete rivom prosetati do centra ili se odvesti autom.
Osim plaza koje su Vam udaljene 5 minuta laganog hoda, apartmani Bernarda Vam nude i vrhunski smjestaj u moderno opremljenim apartmanima od kojih svaki nudi poseban ugodaj.
U neposrednoj blizini apartmana na usluzi su Vam i trgovine, te restoran i ambulanta.

Radi Vase komocije i zadovoljstva, svi nasi apartmani posjeduju potpuno opremljenu kuhinju, klima uredaj, TV LCD, SAT, telefon, Internet, potpuno opremljenu kupaonicu s tus kabinom i strojem za pranje rublja, sef, prvu pomoc, rostilji ispred apartmana. Svaki apartman ima balkon koji Vam pruza predivne trenutke opustanja na svjezem zraku uz nezaboravan pogled na more i samo mjesto.

Vas parking je u odvojenom prostoru izravno ispred apartmana tako da Vam je osigurano izolirano parkirno mjesto izvan prometnih guzvi.

Gostima na usluzi je i besplatno iznajmljivanje bicikala

Bogatstvo plaza je njihova raznolikost, od kamenih do prekrasnih pjescanih plaza, od plicaka idealnih za djecje uzivanje u igri do vecih morskih dubina za iskusne plivace.

Apartmani su prilagodeni i obiteljima i mladim ljudima.
Prednost Bernarda apartmana je i u tome sto se nalaze u odvojenom prostoru od javnih prometnica te omogucuju vani sigurno druzenje djece.

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Bernarda

Nema komentara:

Objavi komentar