petak, 24. veljače 2012.

Smještaj Novigrad (Istra): Apartmani Villa Maria

Apartmani Hrvatska: Apartmani Novigrad (Istra), Apartmani Villa Maria
Smještaj Novigrad (Istra): Apartmani Villa Maria
Villa Marija smjestena je u mirnom dijelu Novigrada na svega 400 m udaljenosti od plaze.
Novigrad je mali ribarski gradici, koji slovi za jedno od najromanticnijih mjesta u Istri, gdje cete uzivati u moci cete uzivati u autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, kupanju i suncanju, setnji podno gradskih zidina, razgledavanju povijesnih znamenitosti, bazilike i muzeja...

U ponudi imamo 5 komforna i potpuno opremljena apartmana sa ukupnim kapacitetom za 20 osoba.

ID 1 nalazi se na 1 katu ima dvije spavace sobe, svaka soba ima bracna postelje i pomocni lezaj, nova kuhinja sa velikom blagovaonicom, kupaonica (sa kadom), veliki balkon sa pogledom na more, Sat Tv, trosjed u dnevnoj sobi.
ID2 nalazi se na 1 katu, nova kuhinja sa blagovaonicom, dvije spavace sobe, kupaonica (tus kada) Sat Tv i velika terasa.
ID3 i ID4 su studio apartmani, oba apartmana imaju opremljene kuhinje, velika soba sa lezajem za dvije osobe, i pomocni lezaj, kupaonica sa tus kadom, Sat Tv i velike terase.
ID5 nalazi se u prizemlju kuce ima novu kuhinju, veliku blagovaonicu i dnevnom sobom sa pomocnim lezajem za dvije osobe, soba sa lezajem za dvije osobe, kupaonica (tus kada), Sat Tv i velike terase.

Gostima na usluzi su: perilica, internet pristup, gril u lijepo uredenom vrtu.
Osiguran parking.

Posebna ponuda u periodu 03.07.-17.07.
ID1 51EUR
ID2 43EUR
ID3 i ID4 37EUR
ID5 43EUR

Doplata za pomocni lezaj 6EUR
Boravisna pristojba uracunata je u cijenu.
Obracun se vrsi po srednjem tecaju na dan placanja.

Dobrodosli



Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Villa Maria

2 komentara:

  1. Pozdrav! Još nisam bila u Novigradu,no svakako ga namjeravam posjetiti. Istra je jako lijepa i svakom preporučujem apartmani istra tamo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav :)
    Istra je preljepa, kako njena unutrašnjost, tako i dio pokraj mora, Rovinj - najromanticnij grad na mediteranu, Nacionalni Park Brijuni - komadič raja na zemlji, Pječana Uvala - idealna za obitelji sa malom dijecom, Umag, Medulin... su samo mali dio turističkih destinacija preljepe Istre, a stranicu koju isto tako toplo preporucam i gdje se moze pronaci smjestaj po svacijem okusu je svakako apartmani Istra

    OdgovoriIzbriši