utorak, 14. veljače 2012.

Smještaj Krapina: Agroturizam Vuglec Breg

Apartmani Hrvatska: Apartmani Krapina, Agroturizam Vuglec Breg
Smještaj Krapina: Agroturizam Vuglec Breg
Vinarija, pansion & restaurant „Vuglec Breg"

Vinarija, pansion & restaurant "Vuglec Breg" nalazi se u selu Škaricevo, na pola puta izmedu grada Krapine i termalnog sredista - Krapinskih toplica, a samo 40 km od Zagreba.

"Vuglec Breg" je malo turisticko selo, potpuno originalno, a koje je nastalo obnovom i dogradnjom nekoliko stotina godina starog zaseoka Vugleci.

Sve je uredeno u tradicionalnom zagorskom stilu, ali u kombinaciji sa modernim potpuno je podredeno potrebama i zahtjevima gostiju. "Vuglec Breg" je destinacija koja nikog ne ostavlja ravnodusnim, a koju svake godine posjeti preko dvadeset tisuca gostiju.

Vinarija, pansion & restaurant „Vuglec Breg"
Cijelo imanje prostire se na preko 12 hektara, a malo romanticno selo okruzeno je vinogardima, vocnjacima, pasnjacima i sumom.

Smjestaj
Gostima su na raspolaganju originalne „zagorske hize", obnovljene i dogradene u tradicionalnom duhu, ali opremljene prema svim zahtjevima i standardima modernog turizma. Kapacitet smjestaja je 32 kreveta.

Restaurant
U restoranu uredenom u originalnom zagorskom stilu pripremaju se i originalna zagorska jela. Purica, patka ili guska, iz krusne peci s mlincima, zagorski strukli, zlevka, kukuruzni kruh i sl. samo su mali dio nase bogate gastro ponude.

Vinarija
Vinski podrum je posebno vazna grana nase ponude. Degustacije i uzivanje u nasim vrhunskim pjenuscima i vinima, pravi su dozivljaj za svakog gosta, pa i za one najzahtjevnije ljubitelje vinske kapljice.

Vjencanja
"Vuglec Breg" je poseban, originalan i caroban. Dan vjencanja ne moze biti drugo, osim posebno, originalno i carobno. Potpuno drugaciji pristup, zelje i snove mladenaca, vodene nasim iskustvom pretvaramo u ekskluzivne dogadaje koji se pamte cijelog zivota.

Za tvrtke
"Vuglec Breg" idealno je mjesto za odrzavanje seminara, prezentacija, radionica i svih drugih poslovnih evenata.

Nasa konferencijska dvorana kapaciteta 50 osoba, klimatizirana je i opremljena svim tehnickim pomagalima potrebnim za kvalitetan rad.

Organiziramo razlicite oblike „team building" aktivnosti, koje se prilagoduju potrebama i zahtjevima gosta.

Sadrzaji i aktivnosti
Osim odmora te vinskih i gastronomskih uzitaka na „Vuglec Bregu" nudimo i razne sadrzaje za sport, rekreaciju i zabavu.

Velik broj uredenih staza i puteva omogucuje setnje ili duza zanimljiva pjesacenja, kao i voznju s nasim brdskim biciklima.

Dva sportska terena sa umjetnom travom i rasvjetom namijenjeni su za tenis, mali nogomet, badminton, odbojku ili poligon za team building aktivnosti.

Malo uredeno djecje igraliste sa ljuljackama i toboganima, kao i pony konji razveselit ce nase najmlade goste.
U blizini "Vuglec Brega" nalaze se nekoliko uredenih jezera za ribolov.

Dobro nam dosli!


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Agroturizam Vuglec Breg

Nema komentara:

Objavi komentar