petak, 24. veljače 2012.

Smještaj Šilo (Otok Krk): Apartmani Žana

Apartmani Hrvatska: Apartmani Šilo (Otok Krk), Apartmani Žana
Smještaj Šilo (Otok Krk): Apartmani Žana
Apartmani Žana nalaze se u malom slikovitom i idilicnom mjestu Šilu na otoku Krku.
Nasa obiteljska kuca smjestena je u mirnoj ulici koja je udaljena 250 m do plaze i mora.

U ponudi imamo 3 moderna, potpuno opremljena apartmana:
Apartman Lavanda A4 (A4+1) za 4-5 osoba, apartman Mirta (A3+1) za 3-4 osobe i apartman Oleander (A3+1) za 3-4 osobe.
Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju ukljucujuci hladnjak sa zamrzivacem, elektricno kuhalo, mikrovalnu pecnicu, aparat za kavu, aparat za toplu vodu, toster, posude za kuhanje i pribor za jelo, klima uredaj sa sistemom hladenja i grijanja, TV sa satelitskim programom i veliku i lijepu terasu sa pogledom na more i vrt.

Apartman Lavanda 4+1 za 4-5 osoba nalazi se na prvom katu nase kuce i ima 2 spavace sobe. Prva soba je dvokrevetna sa bracnim lezajem uz mogucnost 1 pomocnog lezaja .Druga soba je takoder dvokrevetna sa bracnim lezajem. Apartman ima kompletn opremljenu kuhinju zatim kupaonicu sa tus kadom i lijepu i veliku terasu od 15m2 sa pogledom na more i vrt.
Apartman Mirta 3+1 je nov, moderan i lijep apartman za 3-4 osobe, nalazi se na prvom katu kuce i ima vlastiti ulaz. Apartman ima dvije sobe, prva soba ima 3 lezaja (bracni lezaj za 2 osobe) + 1 lezaj za 1 osobu. Druga mala soba je jednokrevetna.
Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, zatim kupaonicu sa tus kadom i lijepu i veliku terasu od 10 m2 sa pogledom na more i vrt.
Apartman Olenader 3+1 takoder je moderan i nov apartman za 3-4 osobe nalazi se u prizemlju kuce i ima 2 sobe.
Prva soba je dvokrevetna (ima bracni krevet za 2 osobe) i mogucnost 1 pomocnog lezaja ( trosjed na razvlacenje). Druga mala soba je jednokrevetna. Apartman ukupno ima 3 osnovna i 1 pomocni lezaj. Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, zatim kupaonicu sa tus kadom i lijepu i veliku natkritu terasu od 10 m2 sa pogledom na vrt.
Apartman nema klima uredaj ali je vrlo ugodan, jer se nalazi u prizemlju kuce pa klima nije potebna. Apartman je pogodan za obitelji sa malom djecom ali i za starije osobe jer se nalazi u prizemlju i ima izlaz direktno na vrt, kao i natkritu terasu.

U cijenu apartmana ukljucena je: struja, voda, posteljina, rucnici i zavrsno ciscenje apartmana.
Mozete uzivati i u nasem velikom vrtu sa mediteranskim biljem i koristiti rostilj na otvorenom.
Parkirno mjesto je osigurano.

U blizini nase kuce nalazi se mali park za djecu.
U blizini su takoder i restorani, kafici, trgovnina sa ziveznim namirnicama ljekarna i ambulanta.

Šilo je malo , romanticno mjesto poznato po lijepim i raznovrsnim, plazama.
Mozete birati izmedu sljuncanih plaza, pjescane plaze idealne za djecu ili se odluciti za male uvale ili stijene u kojima mozete uzivati u miru i privatnosti. Mjesto ima dugu ribarsku tradiciju a za vrijeme ljeta tu se odrzavaju popularne ribarske feste.
Šilo je mjesto gdje mozete uzivati u plivanju i ronjenju (u blizini Šila nalazi se potopljeni brod Peltastis , koji je interesantna lokacija za ronioce) zatim mozete pecati ili se baviti nekim od sportova, na raspolaganju je kosarkasko igraliste , igraliste za odbojku na pijesku , tereni za tenis, mozete i trenirati vaterpolo pod strucnim vodstvom .

Fi r s t M i n u t e /L a s t M i n u t e Ponuda:
1.04-31.05.2012

Svi apartmani - cijena za 4 osobe 36 EUR/dan, cijena za 3 osobe 32 EUR-34EUR eur/dan, cijena za 2 osobe 28 EUR - 32 EUR/dan + gratis pice dobrodoslice
01.04-15.05.2012 pay 6 days = stay 7 days

Fi r s t M i n u t e /L a s t M i n u t e Ponuda:
31.05-16.06.2012

Apartman Lavanda A4 (4+1) cijena za 4 osobe 45 EUR/dan,
Apartmani Mirta i Olender A3+1 cijena za 3-4 osobe 40 EUR/dan+ gratis pice dobrodoslice

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Žana

Nema komentara:

Objavi komentar