petak, 24. veljače 2012.

Smještaj Vodice: Apartmani apartmani TIHI

Apartmani Hrvatska: Apartmani Vodice, Apartmani apartmani TIHI
Smještaj Vodice: Apartmani apartmani TIHI
Novoizgradena kuca, nalazi se u zelenom okruzenju, sa povrsinom od cca. 1400 m2 , sa prekrasnim pogledom na more.

Kuca ima 10 klimatiziranih apartmana, sa kuhinjom i dnevnim boravkom sa krevetom na razvlacenje za 2 osobe, jednu ili dvije spavace sobe sa bracnim krevetom, 1 tus / WC, SAT-TV i balkon ili terasu sa prekrasnim pogled na more.

Gostima na raspolaganje su: potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim, posudem i priborom, rucnici, posteljina, besplatan Internet prikljucak - WiFi (WLAN), TV, SAT TV, rostilj i bazen u vrtu.

Cijena smjestaja ukljucuje: boravisnu pristojbu, potrosnju elektricne energije i vode.

Osiguran privatni parking za 10 automobila.

Kuca je na samo 400 m udaljenosti od mora, sa plazom prikladnom za djecu.
Nudisticka plaza udaljena je samo 600 metara od kuce. Trznica je na samo 1000 m, u neposrednoj blizini kuce nalaze se i nekoliko mesnica trgovina i restorana, cafèbara, diskoteke, modne trgovine, trgovine, banke i posta, ambulanta, nekoliko mjenjacnicama i javni prijevoz.

Kristalno cisto more, idealno je mjesto za ronioce, dok zbog blage klime i maestrala, koji puse u ljeto, ovo je idealno mjesto za jedrenje i jedrenje na dasci.

Prikazane cijene su informativne i ovise o periodu u sezoni, za tocne informacije o cijenama, molimo posjetite nasu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

Dobrodosli

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani apartmani TIHI

Nema komentara:

Objavi komentar