srijeda, 22. veljače 2012.

Smještaj Trogir: Apartmani Apartmani Buljan

Apartmani Hrvatska: Apartmani Trogir, Apartmani Apartmani Buljan
Smještaj Trogir: Apartmani Apartmani Buljan
Apartmani "Buljan" smjesteni su u malom mjestu Mastrinka na otoku Čiovu, samo 20-25 min. pjesice (3 minuta automobilom) od centra Trogira (cca. 2,5 km). Svi apartmani imaju prostrane terase i svi su klimatizirani. U kasne poslijepodnevne sate izidite na terasu i uzivajte u pogledu.

A2+1 - 45 m2
Kuca se nalazi na malenoj „uzvisini", stoga svi apartmani ukljucujuci i ovoga, koji je smjesten u prizemlju, ima prekrasan pogled na more. Apartman raspolaze sa jednom dvokrevetnom spavacom sobom, kupaonicom, potpuno opremljenom kuhinjom sa blagavaonicom i malenim dnevnim boravkom (SAT/TV). Ispred kuce nalazi se terasa sa malenim vrtom prepunim zelenila. Apartman je klimatiziran!

A4+2 - 75 m2
Apartman se nalazi na prvom katu kuce. Svi apartmani, ukljucujuci i ovoga imaju vlastite tj. posebne ulaze. Apartman raspolaze sa dvije dvokrevetne spavace sobe, kupaonicom; prostranom kuhinjom sa blagavaonicom i dnevnim boravkom. Pripremite dorucak za svoje najdraze i svoju prvu jutarnju kavu ispijte u hladovini na terasi, uzivajuci u pogledu na more.

A4+2 - 75 m2
Apartman se nalazi na drugom katu kuce. Apartman raspolaze sa dvije dvokrevetne spavace sobe, kupaonicom; prostranom kuhinjom sa blagavaonicom i dnevnim boravkom.

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Apartmani Buljan

Nema komentara:

Objavi komentar