petak, 24. veljače 2012.

Smještaj Mandre (Otok Pag): Apartmani Apartmani Dvorski

Apartmani Hrvatska: Apartmani Mandre (Otok Pag), Apartmani Apartmani Dvorski
Smještaj Mandre (Otok Pag): Apartmani Apartmani Dvorski
Apartmani „DVORSKI" smjesteni su u turisticko-ribarskom mjestu Mandre u mirnoj ulici,okruzeni mirisom mediteranskog bilja.
U kuci se nalaze 4 apartmana za 18 osoba.
Apartmani su kompletno opremljeni sa:klimom, internetom,TV SAT, aparatom za kavu, mikrovalnom, pecnicom, hladnjakom, posudem i posteljnim rubljem te pitkom vodom.
Gostima je na raspolaganju zajednicki stroj za pranje rublja.
Svi apartmani imaju terase sa prekrasnim pogledom na more. Na zajednickoj velikoj terasi ispred svih apartmana nalazi se grill izgraden od autohtonog kamena,koji je svakom gostu na raspolaganju.
Kuca je okruzena cvijecem i mediteranskim biljem.
Za svaki apartman osigurano je uredeno parkirno mjesto u hladovini.

Vlasnik apartmana svojom gostoljubivoscu nastojat ce vas boravak uciniti sto ugodnijim.
Kod nas mozete iznajmiti camac i posjetiti nenaseljene otocice Maun i Škrdu, sa pjescanim uvalama.

U ponudi imamo rent a bike obzirom da mjesto i okolica obiluju svim vrstama uzbudljivih biciklistickih staza. Tenis igralista udaljena su svega 3-5 km od mjesta. Veceri mozete provoditi setajuci uz more (7km). Mjesto je idealno za obiteljski odmor,a onima koji zele provod na 7 km udaljenosti smjestena je poznata plaza ZRĆE koja obiluje diskotekama, a ima i ski lift, bungee jumping te ostale sadrzaje. Bistro more i plaze u Mandrama odgovarat ce svakom gostu. U okolici se nalaze na 5 km udaljene pjescane plaze SV.Duh, Čista, Prnjica, Šimuni kao i druga lijepa mjesta gdje se mozete kupati i uzivati na suncu. Mandre su smjestene u blizini Kolanjskog blata – zanimljivog ornitoloskog rezervata sa 163 vrsta ptica te sa mjestom Kolan, poznatom po paskom siru, prsutu, medu od kadulje i autohtonim vinima. Iste delicije mozete kusati u konobama i restoranima u Mandrama.

Ugodan i nezaboravan odmor zele vam Vasi domacini.


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Apartmani Dvorski

Nema komentara:

Objavi komentar