ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Smještaj Mlini: Apartmani Kanjuo - Srebreno

Apartmani Hrvatska: Apartmani Mlini, Apartmani Kanjuo - Srebreno
Smještaj Mlini: Apartmani Kanjuo - Srebreno
Apartmani Kanjuo nalaze se u Srebrenom, lijepom malom mjestu u neposrednoj blizini Dubrovnika. Stari grad Dubrovnik je samo 7 km od nase kuce. Ako zelite provesti svoj odmor u malom mjestu, u isto vrijeme imati mogucnost posjetiti mnoge zanimljive destinacije automobilom ili autobusom, Srebreno je savrsen izbor za vas.

Mi iznajmljujemo dva Apartmana.
Jedan je za smjestaj 4 osobe, ima kuhinju, dvije sobe, dvije kupaonice, balkon, terasu, klimu, SAT TV, besplatan pritup Internetu.
Drugi smjestaj je u prizemlju, za dvije osobe, ima kuhinju, sobu, kupatilo, vlastitu tersasu sa pogledom na vrt, klimatiziran je te ima besplatan pristup Internetu.

Nasa kuca se nalazi 300 metara od lijepe pjescane plaze, a mozete prosetati uz obalu te naci drugu plazu, jer na podrucje Zupe dubrovacke jedno od najljepsih plaza na cijelom dubrovackom podrucju.

Nasa obitelj bavi iznajmljivanjem apartmana i soba turistima vec mnogo godina i ima vrlo dugu tradiciju
Cijela obitelj sudjeluje i pokusavate da se osjecate kao clan nase obitelji, a ne samo kao gost. Nasi gosti su nasa najbolja reklama, a mnogi od njih dolaze ponovno iz svih dijelova Europe.

Sve potrebno mozete kupiti u dobro opremljenom supermarketa koji je samo 250 metara.
Kuca ima svoja vlastita parkirna mjesta.
Clanovi obitelji govore: engleski, njemacki i talijanski jezik.

Srebreno se nalazi i nekoliko lijepih restorana, konobe i caffe barova, te supermarket, pekara, trgovina, posta i banka.

Redovita brodska linija iz Mlina ce vas odvesti na Grad Dubrovnik ili Cavtat, a redovnim autobusnim linijama mozete u Dubrovnik ili Cavtat s autobusnog stajalista koje je blizu nase kuce.


Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Kanjuo - Srebreno

Nema komentara:

Objavi komentar