ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Smještaj Starigrad (Paklenica): Apartmani Ivica i Boja Trošelj

Apartmani Hrvatska: Apartmani Starigrad (Paklenica), Apartmani Ivica i Boja Trošelj
Smještaj Starigrad (Paklenica): Apartmani Ivica i Boja Trošelj
Starigrad-Paklenica je turisticko srediste Rivijere Paklenica koja se nalazi na samom sjeverozapadnom dijelu Zadarske regije i proteze se 20 km duz Velebitskog kanala u podnozju Velebita
Starigrad je smjesten uz Jadransku magistralu na pola puta izmedu Karlobaga i Zadra.

Ovo podrucje je ugodno za boravak tijekom cijele godine. Tome pridonose klimatski uvjeti, visok broj suncanih sati, posebna mikroklima koja nastaje mijesanjem, blage mediteranske i planinske klime sto prodire kroz kanjone Velike i Male Paklenice.
Veliku raznolikost ljekovitog bilja sto raste na podrucju Paklenice i vrlo uskom okolnom prostoru te isparavanjem njihovih etericnih ulja obogacuje kvalitetu zraka koji je vec poznat po razini saliniteta. Ljekoviti ucinka ovog podneblja je neosporan pogotovo kada su u pitanju srcane i respiratorne smetnje.

Nasi Apartmani Ivica & Boja Troselj nalaze se na samoj obali u najuzem centru Starigrada Paklenice.
Turizmom se bavimo punih 30 godina nudeci smjestaj u tri dvosobna i dva jednosobna potpuno opremljena apartmana.
Dvosobni apartmani su velicine od 45m2 do 65m2 i rasporedeni su na dvije zasebne sobe, dvije kupaonice i kuhinju dok su jednosobni apartmani velicine oko 28m2. Apartmani imaju balkone s pogledom na more, a opremljeni su kompletnom kuhinjom, televizorom te klima uredajem koji mozete koristiti ovisno o vasem izboru. Uz svaki apartman mozete boraviti na terasama koje okruzuju kucu. Terase su ugodno uredene
zelenilom i opremljene stolovima, suncobranima te rostiljima.

Prva plaza udaljena je svega 7 m od apartmana i nalazi se ispred kuce, nudi ureden ulaz u more s rukohvatom i ugodan ambijent uz zasadeno zelenilo. Trgovine, trznica, mesnica, kiosk s tiskom, turisticki informativni centar, mjenjacnica, kafic te restoran nalaze se na svega 100 - 150 m udaljenosti od nasih apartmana.
Uz provodenje vremena na plazi u kupanju i suncanju, mozete uzivati u ronjenju, voznji iznajmljenim camcem ili skuterom, brodskom izletu i raftingu na Zrmanji.

U neposrednoj blizini nalaze se i nacionalni parkovi Kornati, Plitvicka jezera, Sjeverni Velebit te parkovi prirode Velebit, Telascica i Vransko jezero koji su pogodni za jednodnevne izlete. Blizina Zadra omogucava uzivanje u dodatnom kulturnom sadrzaju.

Napomena:
U cijenu je ukljucena boravisna pristojba
Doplata za dodatnog lezaja iznosi 10eur/po lezaju/noc bez obzira o kategoriji sezone
Doplata za klima uredaja je 5 eur/dan

za pismene upite e-mail-om mozete koristiti engleski, njemacki, talijanski, francuski,
slovacki, ceski
za telefonske upite molimo koristite njemacki, ceski, slovacki, slovenski, hrvatski

GPS koordinate (44°17' 44.2'', 15°26' 11.2'')


Kroz dugogodisnji rad u turizmu stekli smo brojne goste-prijatelje koji se vjerno vracaju vise od deset godina u nase Apartmane kao u svoj dugi dom. Njihova lojalnost nam je najveca nagrada i potvrda dobrog rada.

Vjerujemo da nasi Apartmani i Vama mogu postati drugi dom u kojem cete se odmarati.

Do tada, s postovanjem,
Ivica & Boja Troselj

Cijene i potpuna ponuda za najam ovog smještaja:Apartmani Ivica i Boja Trošelj

Nema komentara:

Objavi komentar